Kent & Canterbury NHS Trust

ME Modified Main Entrance

AEAccident Centre Refurbishment

Worked as the external design consultant to the Trust Quality Design Group on the refurbishment of the main entrance and accident centre, and on the overall hospital identity and wayfinding policy. The group developed a design strategy for a clearer main route throughout the hospital and its grounds including an econmic approach to hospital maps and a modified sign systems. For the hospital main entrance the aim was to give the modest circulation area a more impressive and spacious concourse incorporating the theatrical features of the classic 1937 hospital ward block. At the accident centre an intermediate screen elevation with concealed lighting was introduced to unite the reception and the new triage sorting desk.

 

Homepage    Health Design